Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Férfi

Rendezés:

Férfi cipő

 Amit a nő mindig megnéz: a férfi cipő

Amit a nő biztosan megnéz egy férfin az első találkozáskor, az a cipő. Ma már a férfi cipők palettája is nagyon gazdag, van, aki gyűjti is őket, más férfi számára viszont kínszenvedés a cipő vásárlása. Az biztos, hogy a férfi cipő nagyon sok információt árul el viselőjéről, és nemcsak a hölgyek, de az urak ruhatárából sem hiányozhatnak a sportos, a hétköznapi és az elegáns darabok sem.

Hogyan válasszunk férfi cipőt?

Ahogy az öltözködés minden darabjánál, a férfi cipő kiválasztásánál is az alkalmat, a stílust és az időjárást szokták szem előtt tartani. Persze ezekre valóban figyelni kell, de a férfi cipő anyaga is fontos. A legtöbbek kedvence tartóssága miatt a bőrcipő. A hasított bőrből készült férfi cipő hétköznapra vagy alkalomra is jó választás.

Milyen férfi cipő való télre?

Legyen női, gyerek vagy férfi cipő, a téli viselet választása mindig nehéz kérdés. A fő szempont az életmódunk legyen. Ha egész nap az irodában ülünk, ráadásul hétköznapian elegánsan kell öltöznünk, a bőrcipő a legideálisabb. Sportos öltözködés esetén magasabb szárú modellt is bátran válaszhatunk, férfi cipő is kapható már ilyen változatban, és nagyon trendi. Ha sokat vagyunk a szabadban, a bélelt bokacsizma is jó választás, sportosabb vagy elegánsabb változatban is.

Keresés