Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Személyes átvételnél a megrendeléstől számított 5 naptári napon belül kell átvenni a csomagot a Veszprém, Virág Benedek u. 2. sz. alatti webáruházunkban, ahol próbára is van lehetőség. A megrendelés, annak leadását követő napon már átvehető. Akció idején előfordul, hogy kicsit később kezdődik az átvétel, erről minden esetben az állapotváltó emailben értesítjük megrendelőinket. A helyszínen csak készpénzben tudnak fizetni, természetesen lehet átutalással, vagy az Otp Simplepay rendszerén keresztül bankkártyával is fizetni a megrendelés leadásakor. Ha bármilyen okból nem tudják ezen idő alatt átvenni, kérjük, hogy elérhetőségeinken ezt jelezzék felénk, ellenkező esetben a 6. napon töröljük a megrendelést. Átvételi időpont: héfőtől-péntekig: 8,30-15,45-ig.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Email: info@tutiruci.com

Ügyfélszolgálati telefonszám: 06301304737

Kérjük, ha bármilyen kérdésük van felénk, akár szállítással, méretezéssel kapcsolatosan is, ezeket az elérhetőségeket használják. A messenger üzeneteket nem tudjuk folyamatosan követni, a fenti elérhetőségeken gyors választ tudunk adni a felmerülő kérdésekre, problémákra.

KÉSLELTETETT CSOMAG FELADÁS, RENDELÉS ÖSSZEVONÁS

Amennyiben a terméknél jelzett csomag érkezési időpontja nem megfelelő, lehetőség van rá, hogy később inídtsuk el (maximum 7 nap a megrendeléstől számítva). Kérjük, hogy a megjegyzés rovatba azt az időpontot írják be, amikor át tudják venni a csomagot, mi automatikusan elindítjuk az azt megelőző munkanapon.

Amennyiben összevonást kér, kérjük, hogy a megjegyzés rovatba azt az időpontot írják be, amikorra kérik a csomag átvételét (10 napon belül, bármelyik hétköznapon). Természetesen több rendelést is leadhat ez alatt az idő alatt, amit mi a szállítás előtt összevonunk így optimalizálva egy feladási díjra vagy 15000 Ft felett ingyenessé téve a szállítási költséget. Ezen lehetőség az utánvéttel vagy átutalással leadott rendeléseknél kivitelezhető, mert a bankkártyás fizetésnél nem megoldható a szállítási költség utólagos kivétele.

VISSZAKÜLDÉS

- Amennyiben nem megfelelő a megrendelt termék (termékek), vagy bármilyen okból nem nyerte el tetszését, jogában áll  részben, vagy teljesen elállni a vásárlástól.

- Visszaküldés helye: Tuti Ruci 2222 Kft. 8200 Veszprém, Virág Benedek u. 2.

- A visszaküldés közvetlen költsége a vevőt terheli, utánvéttel feladott csomagokat nem áll módunkban átvenni. A visszaküldés történhet postai úton, futárszolgálattal, vagy személyesen is.

- Az elállási idő 14 nap, ezen időpont alatt kell jelezni az elállási szándékot, vagy visszaküldeni a terméket. Erről bővebben az ÁSZF 7. pontjában tájékozódhatnak. Kérjük, hogy a termékről a címkét ne távolítsák el, ez alapján tudjuk beazonosítani. Elállási nyilatkozatot az automatikus megrendelés visszaigazolóhoz is csatolunk, valamint oldalunkról is letölthető. Kérjük, hogy ezt minden esetben töltsék ki és  a csomagba helyezve vagy elektronikus formában küldjék el nekünk.

- Amennyiben utánvéttel rendelte csomagját, akkor bankszámlára tudjuk küldeni a visszajáró összeget, ehhez kérjük, hogy az elállási nyilakozatban adja meg a bankszámla tulajdonos pontos nevét és a bankszámla számát. Telefonon bediktált számlaszámot nem tudunk elfogadni, szeretnénk elkerülni a félreértéseket. Egyéb fizetési módoknál mindig annak megfelelő módon fizetjük meg a visszajáró összeget.

CSOMAG ÁTVÉTEL MEGTAGADÁSA

A megrendelt csomagok át nem vétele, nem egyenlő az elállással, ezt a feladást követően kizárólag írásban (emailben) teheti meg.  A futárszolgálatnak már átadott megrendelésnél már mindenképp szállítási díjat számol fel a futárszolgálat, ezért ezután mi is szállítási díjat számolunk fel, valamint a csomag átvétel megtagadása esetén a legközelebbi vásárlásoknál csak előrefizetéssel fogadjuk a megrendelést. Az elállásról bővebben az ÁSZF-ben talál információkat A  délelőtt 10 óráig leadott megrendelések már másnapra megérkeznek a szállítási címre, megrendeléskor a termék mellett megjelenik a várható szállítási idő.  Amennyiben ez nem felel meg Önnek, a megrendelés véglegesítésekor van rá lehetőség, hogy a megjegyzés rovatban jelezze, hogy melyik napon szeretné átvenni.

KUPON, HŰSÉGPONT BEVÁLTÁS

Kuponok beváltására a pénztárban van lehetőség. Mobiltelefonról történő vásárlás esetén a pénztárban a RENDELÉS ÖSSZESÍTÉS előtti piros nyílra kattintva találja meg a kuponmezőt. A kuponkód beírása után, használja a beváltás gombot. Számítógép, laptop, vagy táblagép használata esetén a pénztárban egyből látszik a kupon- és a hűségpont beváltására szolgáló mező. A kuponkódot a kuponmezőbe kell beírni, utána rá kell kattintani a mellette lévő beváltás gombra. Felhívjuk figyelmüket, hogy akár kuponos akcióról, akár hírlevél feliratkozó kedvezményről, (aminek kódját automatikus emailben küldünk ki) akár nyereménykuponról van szó, mindig a megadott módon írják be pontosan a kuponkódot. Utólag mi nem tudunk beírni kuponkódot, ezért ha fel akarják használni, kérjük, hogy ne felejtsék beírni és beváltani.

Hűségpontjaikat ugyanígy tudják felhasználni a pénztárban, a megfelelő mezőbe való beírással és a beváltás gombra való kattintással. Hűségpontrendszerünkről bővebben a Hűségpont Rendszer menüben olvashatnak.

KOSÁR

A kosárba betett termék nem jelenti automatikusan annak megőrzését, annak megrendelésével kerül véglegesítésre a vásárlás. 

KÍVÁNSÁGLISTA

A kívánságlistára tett termékeknél, - ha később szeretné megvásárolni-  akkor azok amik már elfogytak, ugyanúgy bent maradnak, csak halványabban látszanak. Kérjük, hogy ilyenkor ellenőrizzék le a termék kategóriájában.

Keresés