Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Felső, póló, pulóver, ing

Rendezés:

Gyerek – Fiú – Felső, póló, pulóver, ing

Fiú pólók, pulóverek, ingek vagány megoldásokkal

Bár kívülről úgy tűnik a fiú gyerekek kevésbé törődnek ruháik kinézetével, nekik is fontos a kényelem, a vagány külső és a praktikus kivitelezés.  Vegyenek fel felsőt, akár pólót, pulóvert vagy inget, kell nekik a fiús magabiztosság. Válassz felsőink közül fiadnak! Pólók, pulóverek, ingek nagy választékban, különböző színekben, fiús mintákkal, minőségi anyagból!

Alkalmi és hétköznapi ingek, pólók fiúknak

Szereted, ha egy helyen találsz meg mindent? Nálunk egyszerre szerezheted be az alkalmi ingeket, pólókat és pulóvereket, valamint a hétköznapi felsőket is fiú gyereked számára.  Ha mindig vagány és örökmozgó, vagy ha inkább csendes és nyugodt, akkor is találsz neki megfelelő felsőt. Akár ünneplős inget, akár hétköznapi pólót vagy pulóvert keresel. Bármely méretben legyen is rá szükség. Fiú ruháinkat gyermeked igényeire szabtuk!

Fiú felsők, pólók, pulóverek, ingek nagy választékban

Ünnepségre? Hétköznapra? Óvodába? Iskolába? Edzésre? Fiú gyerek pólók kényelmes kivitelezésben, vékony és vastag pulóverek hűvös és hideg időkre. Ingek, ha többet kell adni a megjelenésre. Egyszerű alapdarab pólók, felsők. Ízlésesen kivitelezett, sokféle méretben és stílusban elérhető fiú ingek, hogy gyereke mindig jól érezze magát!

Keresés