Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kiegészítők

Kiegészítők

 

 Kiegészítők strandoláshoz

Akár tengerpartra, akár medencés strandra megyünk, természetesen ott is szépek és csinosak szeretnénk lenni. Ebben több kiegészítő is segítségünkre lehet. A fürdőruha mellett a strandruha vagy kendő, egy szép sál, a táska és a szandál is elengedhetetlen kellékei a nyári ruhatárnak. Ezekben a csinos darabokban bátran beülhetünk vacsorázni is! Figyeljünk oda, hogy a kiegészítők színben és stílusban harmonizáljanak egymással!

 

A tökéletes megjelenés titka: a kiegészítők

Amikor megtervezzük megjelenésünket, ne feledkezzünk meg a kiegészítőkről sem! A ruházatunkhoz színben és stílusban illő sál vagy kendő, illetve táska teszi fel a koronát az outfitre! De a kiegészítők esetében is figyeljünk arra, hogy az alkalomhoz illő darabokat válasszunk! A hatalmas, pakolós táska nem való elegáns alkalomra, a tengerpartra viszont strandtáska illik, nem aprócska retikül.

 

Kiegészítők nyárra

A nyári forróságban sokszor inkább az egyszerűségre törekszünk, és a meleg miatt a kiegészítők a dobozban vagy szekrényben maradnak. Pedig léteznek a kánikulában is viselhető kiegészítők is. Egy szép kendő nemcsak a megjelenésünket dobja fel, de a naptól is óv. Emellett akár még a táska dísze is lehet.

Keresés