Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fürdőruha

Fürdőruha

 

Milyen fürdőruha a megfelelő?

Ahogy a hétköznapi viseletnél, úgy a fürdőruha kiválasztásánál is fontos, hogy alkalomhoz illően válasszunk. Egyrészes és kétrészes fürdőruha, férfi fürdőnadrág és gyerek fürdőruha is számos stílusban, fazonban és színben elérhető már. Így mindig praktikusan tudunk választani: nem minden ugyanis, hogy aktívan pihenünk, vagy inkább ejtőzünk a medence partján.

 

Hány fürdőruha kerüljön a bőröndbe?

Ha utazásra csomagolunk, örök kérdés, hogy hány fürdőruha kerüljön a bőröndbe. Ha több napra utazunk, mindenképpen érdemes több darabot bepakolni. Női fürdőruha, fürdőnadrág és gyermek fürdőruha – mindegyikből jó, ha legalább kettőt viszünk magunkkal. Amíg az egyiket viseljük, a másik teljesen megszáradhat a mosás után. Ez több szempontból is praktikus: a fürdőruha anyagának is az a jó, ha rendesen ki tud száradni, ráadásul egészségesebb is reggel száraz fürdőruhát felvenni, mint még nyirkosat.

 

Fürdőruha – csak a strandra?

A fürdőruha alapvetően a tengerhez vagy medencéhez alkalmas viselet, de akkor is praktikus lehet, ha nagyon magas páratartalmú helyre utazunk. Az átizzadt fehérnemű nemcsak kényelmetlen, de az anyagának sem tesz jót a nedvesség. A fürdőruha vagy fürdőnadrág viszont akár egész napra alkalmas viselet lehet, hiszen a víz felszívására tervezték, anyaga sokkal alkalmasabb erre, mint az egyszerű fehérneműé. A strandruházat alatt is bátran viselhető egy kétrészes fürdőruha vagy egy fürdőnadrág, helyettesítve a fehérneműt.

Keresés