Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Női egyrészes fürdőruha

Rendezés:

Női egyrészes fürdőruha

Az örök klasszikus: az egyrészes fürdőruha

Az egyrészes fürdőruha ma is divatos, és minden testalkat és életkor számára előnyös viselet – nem csak a nagymamáknak! Az egyrészes fazon előnye, hogy ötvözi a kényelmet és a divatot, ellenálhatatlanul nőies darab. Az egyrészes fürdőruhák kiemelik a női alakot, díszíthetik rojtok és kövek, a minták variációja pedig végtelen. A vállpánt nélküli és felvágott fazonú egyrészes fürdőruha pedig jelenést a barnuláshoz is megfelelő.

 

Melyik egyrészes fürdőruha illik hozzám?

Az egyrészes fürdőruha esetén is széles választékból szemezgethetünk. Ha a vízi sportok szerelmesei vagyunk, mindenképpen az egyrészes fürdőruha a jó választás. Ekkor az anyagára is figyeljünk, a klór és a sós víz miatt a strapabíró fürdőruha a megfelelő. Ma már léteznek olyan fazonú egyrészes fürdőruhák, melyek optikailag karcsúsítanak, miközben a teltebb hölgyek domborulatait előnyösen formálják. Nagyobb keblű hölgyek jól tartó modellt válasszanak, de persze push-up hatású egyrészes fürdőruhák is kaphatók.

 

 A modern és divatos egyrészes fürdőruha

Az egyrészes fürdőruha is tud modern és trendi lenni. Ma nagyon divatosak a cotout típusú egyrészes fürdőruhák, azaz a hasítékkal ellátott darabok, melyek csak keveset mutatnak meg, éppen ez bennük az izgalmas. Az aszimmetrikus fazonú egyrészes fürdőruhák közül is bátran válogathatunk, a félvállas kialakítás ma is divatos. A díszítések közül a fodrok és az öv a legnépszerűbb az egyrészes fürdőruhák esetében

Keresés