Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sál, kendő

Rendezés:

Sál, kendő

 

Jól variálható kiegészítő: kendő és sál

Ha a kiegészítőkre gondolunk, sokaknak a látványos fülbevalók és a nyakláncok jutnak először eszébe, de sál és kendő is feldobja megjelenésünket. A sál nemcsak a hidegtől óv télen: egy vékony selyemsál akár egész nap viselhető, minden szettel jól mutat, és nyáron még a frizura dísze is lehet. A kendők szintén izgalmas, változatos kiegészítők: a strandkendőtől az elegáns, konferencián vagy esküvőn is viselhető darabokig terjed a paletta.

 

A kendő és a sál nem csak a nyakba való!

Ha unjuk a csatokat, és szeretnék feldobni a feldobni a frizuránkat, ezt egy igazán nőies kiegészítővel is megtehetjük: díszítsük hajunkat kendővel vagy sállal! No de nem úgy, mint a nagymamák! Számtalan variáció létezik erre, al és a kendő sokféleképpen viselhető a fejünkön is: a kontyba tekerve, fonatba fűzve vagy a lófarok köré csavarva egyaránt divatos.

 

Kendő a strandra

A strandkendő az egyrészes és kétrészes fürdőruha kiegészítőjeként is megállja a helyét. Szuper viselet, ha nem akarunk egész nap sokat mutatni magunkból, ráadásul egy ügyesen megkötött strandkendő az alakunkat is formálja. Viselhető a derékra kötve, de nyakbakötős vagy pánt nélküli strandruha is varázsolható belőle. Ha a strandkendő, a táska és a fürdőruha stílusa megegyezik, az garantálja a sikkes megjelenést.

Keresés