Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Alkalmi

Alkalmi ruha

Női alkalmi ruha

Színház, esküvő, ballagás vagy elegáns parti? Egy jól megválasztott, csinos alkalmi ruha több eseményen is képes megállni a helyét. A minőségi anyagnak és a jó szabásnak köszönhetően nemcsak sikkesen, hanem kényelmesen is érezhetjük benne magukat. Az örök darabok pedig soha nem mennek ki a divatból. Alkalmi ruhaként egy blézer szoknyával vagy nadrággal kombinálva is mindig remek választás, de hűvösebb időben egészruhák kiegészítője is lehet.

Alkalmi ruhák, alapdarabok

Sokan szeretnének minden egyes elegáns eseményt új alkalmi ruha beszerzésével megünnepelni, de erre nem mindig van mód. De néhány jól kombinálható alapdarab a gardróbban mindig a segítségünkre lehet. Mire van szükség? Blézer, felső (az ing vagy blúz mellett néhány csónaknyakú felső), nadrág és persze az elmaradhatatlan egészruha. A variációk száma végtelen.

Alkalmi ruha esküvőre

Az esküvő az egyik legünnepélyesebb alkalom, ahol mindenki a legjobb formákát szeretné hozni. De milyen az az alkalmi ruha, amit semmiképpen ne válasszunk? A fő szabály, hogy ne ragyogjuk túl a menyasszonyt. A nagyon csillogó alkalmi ruha maradjon a fogason, a fehér, a fekete és a piros darabok mellett. A templomi szertartás során pedig elvárás a legalább térdig érő szoknya, a felső pedig ne legyen mélyen kivágott.

Keresés