Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Felső

Rendezés:

Női felső

Női felsők

Ha szoknyával és nadrággal is kombinálható felsőt szeretnénk, az egyszerű, egyszínű darabokat ajánljuk. Az alkalmi ruhaként a túl rövid felsőt nem ajánljuk, a hosszabb fazonok közül viszont a karcsúsított és a bő fazon is megfelelő. Egyszerű felsőhöz bátran válaszhatunk mintás nadrágot vagy szoknyát, és fordítva: a mintás felsőt egyszínű darabbal kombináljuk.

 

Elegáns női felsők

Nem igaz, hogy az elegáns női felsők unalmasak! Az alkalmi felsők között egyszerű és feltűnő darabokat egyaránt találhatunk. A dekoltázs, a csipke, a flitter, a fodor vagy a figyelemfelhívó minta mind dísze lehet egy elegáns női felsőnek. Partira vagy akár egy lakodalomra is nyugodtan választhatunk merészebb felsőt, ha ki akarunk tűnni a tömegből. Nappalra és komolyabb rendezvényre a világosabb, magasan záródó felső a jó választás, de ezt is díszítheti csipke, gyöngy vagy fodor.

 

 Az elegáns felsők királynői: az ing és a blúz

Az ingről és a blúzról sokaknak az iskolai ünnepségek jutnak eszébe, pedig az alkalmi női felsők között igazi korona illeti meg őket. A csipkével vagy fodorral díszített darabok az elegáns nő elengedhetetlen kísérői. Nemcsak csónaknyakú női felsők léteznek! A viszkóz blúzokat pedig általában még vasalni sem kell. Esküvőre sem feltétlenül csak az egészruhák végtelen kollekciójából választhatunk. Ha a felső és nadrág kombinációjában érezzük jól magunkat, bátran öltsünk blúzt!

Keresés