Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szoknya

Rendezés:

Női alkalmi szoknyák

Alkalmi szoknya

Az alkalmi ruhák között a nadrág és blézer kombinációja, illetve az egészruha a legnépszerűbb, és a szoknyák meglepően gyakran maradnak a szekrényben. De blúz vagy ing kíséretében a szoknyák is sokféle alkalomra viselhetők. A szoknya legalább annyira nőies és elegáns, mint az egészruha, és sokkal nagyobb a választási lehetőségünk a színek, a szabások és az anyagok között.

 

 Az alkalmi szoknya szabása

A szoknya nagyon jól variálható alkalmi ruha, de a széles választékból sokszor nehéz dönteni. A ceruzaszoknya erősíti a combot, ezért karcsú lábakon mutat igazán jól. Az egyenes vonalú szoknya minden testalkathoz illik. A körte vagy homokóra alkatot az A-vonalú szoknya emeli ki. De vigyázzunk, az A-vonalú szoknya kitűrt felsőrésszel nem párosítható!

 

Maxi vagy mini legyen a szoknya?

A női szoknyák közül választhatunk mini, midi és maxi darabokat is. Létezik mini alkalmi szoknya is, de ezt inkább csak partikra ajánljuk. Az alkalmi ruhák között a midi vagy a maxi szoknyák a megszokottabbak. A midi szoknya legalább a térdig ér, és kecsesen öleli körül a lábakat. Igazán elegáns szoknya! A maxi szoknya klasszikus alkalmi viselet, legalább a bokáig ér.

Keresés