Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Blézer

Rendezés:

Női Blézerek

Blézer

Bármilyen öltözködési stílust is képviseljünk, a blézer mindannyiunk szekrényében helyet kaphat. Az alkalmi ruhák között pedig egyenesen megkerülhetetlen, minden eseményre tökéletes választás. A mindennapokban is hordott darabok mellett a klasszikus blézerek ma is a szekrényünk támaszai lehetnek. Érdemes egy igényes, letisztult blézerbe befektetni, hiszen sok alkalomra viselhetjük.

 

Hosszú vagy rövid blézer?

A különböző derékhosszú blézerek közül olykor nem egyszerű a választás. A rövid blézer nagyjából derékig ér, a közepes hosszúságú blézer a csípő magasságában, a hosszú blézerek pedig a csípő alatt végződnek. Mindegyik jó választás lehet, de elegáns alkalomra inkább a rövid vagy közepesen hosszú blézert ajánljuk, mert a hosszú fazon lezserebb hangulatot kölcsönöz megjelenésünknek.

 

Egy blézer – számos alkalom

Egy jó blézer igazán változatosan felhasználható alapdarabja ruhatárunknak, a női alkalmi öltözék elengedhetetlen kelléke. A blézer szoknyával vagy nadrággal is elegáns viselet, de hűvösebb időben egészruhák kiegészítője is lehet. Érdemes legalább két blézert beszerezni, egy világos és egy sötét színűt, így minden alkalmi szettünkkel tudjuk kombinálni. A női blézerek finom könnyedséget, eleganciát kölcsönöznek minden megjelenésnek. Manapság már nem csak alkalmakkor hordják a hölgyek, hanem a hétköznapokon, munkahelyen is. A Tutiruci oldalán széles választék közül választhatsz.


 

 

Keresés