Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Visszaküldés

Visszaküldés

- Amennyiben nem megfelelő a megrendelt termék (termékek), vagy bármilyen okból nem nyerte el tetszését, jogában áll  részben, vagy teljesen elállni a vásárlástól.

- Visszaküldés helye: Tuti Ruci 2222 Kft. 8200 Veszprém, Virág Benedek u. 2.

- A visszaküldés közvetlen költsége a vevőt terheli, utánvéttel feladott csomagokat nem áll módunkban átvenni. A visszaküldés történhet postai úton, futárszolgálattal, vagy személyesen is.

- Az elállási idő 14 nap, ezen időpont alatt kell jelezni az elállási szándékot, vagy visszaküldeni a terméket. Erről bővebben az ÁSZF 7. pontjában tájékozódhatnak. Kérjük, hogy a termékről a címkét ne távolítsák el, ez alapján tudjuk beazonosítani a terméket. A csomagba kérjük, hogy a számlát, vagy annak másolatát tegyék be.

-Elállási nyilatkozatot az automatikus megrendelés visszaigazolóhoz is csatolunk, valamint oldalunkról is letölthető. Kérjük, hogy ezt minden esetben töltsék ki és  a csomagba helyezve vagy elektronikus formában küldjék el nekünk, de elfogadunk egy hasonló tartalmú, a mintánk alapján megírt elállási nyilatkozatot, amit emailben is elküldhet nekünk.

- Amennyiben utánvéttel rendelte csomagját, akkor bankszámlára tudjuk küldeni a visszajáró összeget, ehhez kérjük, hogy az elállási nyilakozatban adja meg a bankszámla tulajdonos pontos nevét és a bankszámla számát. Telefonon bediktált számlaszámot nem tudunk elfogadni, szeretnénk elkerülni a félreértéseket. Egyéb fizetési módoknál mindig annak megfelelő módon fizetjük meg a visszajáró összeget.

- A visszatérítés a csomag megérkezése és feldolgozása után 14 napon belül történik.

Keresés